Valentum Partners stärker sin internationella räckvidd som ny medlem i partnerskapet Global M&A. Personerna inom Valentum har sedan många år tillbaka samarbetat med Global M&A på tidigare arbetsplatser och tillsammans genomfört ett flertal företagstransaktioner i medlemsländer såsom Norge, Tyskland, Storbritannien, Italien, Holland, Belgien, Frankrike och Australien.

I takt med att företagstransaktioner i allt större utsträckning sker med köpare och säljare från olika länder ökar också betydelsen att som rådgivare inom corporate finance arbeta internationellt.

”Det är av största vikt som rådgivare inom företagstransaktioner att ha upparbetade internationella  kontakter. Vi arbetar mycket nära våra internationella partnerfirmor och inom ramen för våra uppdrag bildar vi ofta team bestående av personer från ett flertal länder”, säger Robert Bäckström, VD på Valentum Partners.

Global M&A är ett av de ledande partnerskapen inom företagstransaktioner inom värdeintervallet 100 – 5 000 MSEK. Totalt arbetar över 300 personer i 38 länder världen över inom Global M&A.

”Vi är oerhört stolta över att ha blivit invalda i Global M&A. En stor fördel är det förstås också att vi sedan länge känner personerna inom partnerskapet, något som gör det mycket enkelt för oss att fortsätta ett lyckosamt samarbete”, fortsätter Robert Bäckström.

För hela pressreleasen, klicka här.

För ytterligare information kontakta:

Robert Bäckström
VD och Partner, Valentum Partners
Tel: +46 8 41 200 401
Mob: +46 708 129 307
robert.backstrom@valentum.se