Karriär

Valentum erbjuder ledande rådgivning inom företagsförvärv, avyttringar och fusioner i Sverige och internationellt. Våra kunder består primärt av stora nordiska företag, riskkapitalbolag och investmentbolag.

 

Vi söker fler medarbetare

Det är medarbetarna på Valentum som lägger grunden för bolagets framgång. Valentum söker kontinuerligt efter intresserade, talangfulla och drivna personer som vill vara med och ge marknadens bästa rådgivning till våra kunder. Vi söker dig som har ett starkt driv, samarbetsförmåga och ett starkt intresse för ekonomi. Som medarbetare hos Valentum arbetar du i en utvecklande miljö där möjlighet ges till stort ansvar. För oss är trivsel en oerhört viktig faktor och vi kommer aldrig att sluta vår strävan mot att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare – en miljö där gemenskap och glädje är en naturlig del av vardagen.

 

Vi erbjuder både heltidstjänster och internships fyra perioder per år. Din roll hos oss innefattar både strategisk och finansiell analys, värdering samt framställning av presentationsmaterial.

 

Du ansöker genom att skicka in ditt CV, ett personligt brev samt betyg från universitet och gymnasium till recruitment@valentum.se